האם אני צריך ויזה כדי להיכנס לישראל?

קטגוריה: ויזה וכניסה לישראל
מקור מידע: משרד התיירות

על כל מבקר להציג דרכון בעל תוקף של חצי שנה לפחות מיום יציאתו מהארץ.  מבקרים ללא זהות לאומית חייבים תעודת מעבר עם אשרה לארץ שהנפיקה אותו.

אזרחי ארצות רבות פטורות מהשגת אשרה מראש. על כל תייר לבדוק, לפני צאתו לביקור בארץ, האם יש צורך באשרה מנציגות ישראל המקומית. באתר משרד החוץ קיימת רשימה המציינת את הארץ והדרישה לאשרה הרלוונטית.

 

כל מבקר חייב להציג דרכון הניתן לסריקה ע"י מערכת מחשוב בינ"ל.  אם מבקר מגיע עם כרטיס מעבר בלבד עליו להמציא אשרה מנציגות ישראל בארץ מושבו.

מבקרים עם אשרת תייר רשאים להישאר בישראל עד שלושה חודשים מיום הגעתם, ובהתאם לתנאי האשרה שניתנה להם במעבר הגבול.  מבקרים המבקשים לעבוד בישראל חייבים לבקש את האישורים המתאימים מרשות האוכלוסין.

 

לרשימה של משרד החוץ, יש להיכנס ללינק דרך כפתור "URL".

 

 

מפרט המוצר
קטגוריה ויזה וכניסה לישראל
קישור לאתר http://mfa.gov.il/mfaheb/Pages/default.aspx/

על כל מבקר להציג דרכון בעל תוקף של חצי שנה לפחות מיום יציאתו מהארץ.  מבקרים ללא זהות לאומית חייבים תעודת מעבר עם אשרה לארץ שהנפיקה אותו.

אזרחי ארצות רבות פטורות מהשגת אשרה מראש. על כל תייר לבדוק, לפני צאתו לביקור בארץ, האם יש צורך באשרה מנציגות ישראל המקומית. באתר משרד החוץ קיימת רשימה המציינת את הארץ והדרישה לאשרה הרלוונטית.

 

כל מבקר חייב להציג דרכון הניתן לסריקה ע"י מערכת מחשוב בינ"ל.  אם מבקר מגיע עם כרטיס מעבר בלבד עליו להמציא אשרה מנציגות ישראל בארץ מושבו.

מבקרים עם אשרת תייר רשאים להישאר בישראל עד שלושה חודשים מיום הגעתם, ובהתאם לתנאי האשרה שניתנה להם במעבר הגבול.  מבקרים המבקשים לעבוד בישראל חייבים לבקש את האישורים המתאימים מרשות האוכלוסין.

 

לרשימה של משרד החוץ, יש להיכנס ללינק דרך כפתור "URL".

 

 

מפרט המוצר
קטגוריה ויזה וכניסה לישראל
קישור לאתר http://mfa.gov.il/mfaheb/Pages/default.aspx/